Информация за действие и прием на Yohimbine hcl и Yohimbe Bark

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Йохимбин-Yohimbine hcl, за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

вторник, 10 ноември 2015 г.

Widgets

Прием и дозировка на Йохимбин:

Прием и дневна доза на Йохимбин 

Препоръчителна дневна доза йохимбин хидрохлорид

Йохимбин е много мощен дори и в малки дози - типична доза се състои от 2.5 до 8 мг, взети максимум три пъти на ден. Тази доза може да варира в зависимост от вашите лични преживявания и препоръки на вашия лекар. Някои индивиди ще открият най-долния диапазон на дозата, достатъчно ефективна, за да постигнат резултати, загуба на тегло, които те искат, докато други прегледи показват, че 0,2 мг на умножено по Вашите килограми е необходимо за да се видят максимални резултати.

 Йохимбин за отслабване за жени и за мъже

Йохимбин  хидрохлорид препоръчителна дневна дозае 0,2 мг на ден ,умножени по Вашето лично тегло.Човек тежащ  80 кг , може да  бъде посъветван да приеме 16 мг на ден.Ако сте начинаещ или до сега не сте приемали  фетбърнъри,това твърде висока доза.Стартирайте  с доза от 1 мг на килограм.Това означава,че ако сте 80 кг трябва да приемате в началото по 3 таблетки от 2,5 мг Yohimbine hcl.  Разделете тази доза с прием два пъти на ден Ако искате да подобрите Вашите постижения взимайте йохимбин приблизително 20-40 минути преди началото на тренировката.
  • В ден с тренировка: 1 сутрин преди храна, и 2 преди тренировка
  • В ден без тренировка: 2 сутрин преди хранене
Ако видите някакви странични ефекти, е необходима да промените дозата надолу, докато те се елиминират. Ако продължавате да се чувствате зле,от приема му , вие трябва да спрете употребата,и да се консултирате с медицинско лице , преди да стартирате отново употребата му.
Когато приемате йохимбин [1] е много важно да се приема много вода. Някои фитнес и бодибилдинг почитатели  биха могли също така да решат да приемат тази добавка с други фетбърнъри,или съставки ,като аргинин, малинови кетони и синефрин,за повишаване на неговата ефективност.



  Най-добра цена за йохимбин:

Yohimbine HCL 2.5 mg

►Primaforce yohimbine hcl

►PURE YOHIMBINE

►Yohimbe Bark NATROL

Haya labs Yohimbe Bark
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар