Информация за действие и прием на Yohimbine hcl и Yohimbe Bark

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Йохимбин-Yohimbine hcl, за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

сряда, 25 юни 2014 г.

Widgets

Прием на Йохимбин от жени

   Прием на Йохимбе или продукти с йохимбин от жени

Може ли жени да приемат Йохимбе или продукти с йохимбин за отслабване

Много жени, които се стремят да отслабнат и търсят добавка за намаляване на мазнините, се интересуват могат ли да намерят потенциални ползи от приема на йохимбин . Те са обезкуражени от  маркетинг фокуса на билката върху мъжете. С някои от рекламите за йохимбе продукти ,и действието му върху мъжкия пол ,предизвиква раздвоение за приема му ,ако има  нежелани анаболни мускулно изграждащи ефекти,употребта Йохимбе като тестостерон бустер.

Yohimbe и тестостерон


Покачва ли Yohimbine hcl тестостерона


Някои магазини рекламират Йохимбин, като хранителна добавка, която драстично вдига  показетелите  на тестостерон, но няма доказателства, които да подкрепят това твърдение. Йохимбин или екстракт от кората на Йохимбе,има действието да изгаря мазнините в качеството си на алфа-2 рецептори  в мастните клетки и се отразява  много добре на  сексуалната функция чрез увеличаване  на нивата на норепинефрин и стимулиране на притока на кръв към клетките.  Има достатъчно проучвания които установяват,че няма повишаване нивата на тестостерон при използване на Йохимбин. Твърдението ,че има връзка между екстракт от Йохимбин и тестостерон, е поради факта ,че има подобрение в мъжкото либидо.


Yohimbe и сексуално желание при жени


Не само, че не е необходимо да се повиши тестостерон, за да се стимулира мъжката сексуална функция,но е напълно възможно една добавка, да има действие като афродизиак и при мъжете,и при жените,без това да е свързано с тестостерон.Йохимбе прави това, като разширява кръвоносните съдове в областта на гениталите и от двата пола, в резултат на което се наблюдава повишаване на усещането и желанието за секс.Йохимбин е особено полезно при стимулиране женското либидо, когато се приема с аргинин. Изследвания от Тексаския Университет установявят, че комбинацията от аминокиселината л-аргинин и Йохимбин значително увеличават женската възбуда.

Прием на Yohimbe за отслабване при жени


Най-полезен ефект на Йохимбин за жениите, е изгарянето на мазнини в области, където е най трудно - бедрата, седалището и горната част на ръцете. Жените имат голямо количество от алфа-2 мазнини клетъчни рецептори в тези места рецептори, чиято основно действие , е да  съхраняват мазнини. Йохимбин блокира тези рецептори, което позволява на мазнините и целулита, да бъдат освободени. Като цяло, жените имат много по-големи стойности на алфа-2 мазнини клетъчни рецептори, отколкото при мъжете, което прави йохимбин идеално подходящ за тях.

В израелско печатно издание се съобщава ,че дами  с наднормено тегло, поставени на диета и прием от 20 мг на ден йохимбин екстракт, загубили 62% повече килограми, отколкото жени, които не са взели екстракта,а също са били на диета. Йохимбе също така увеличава енергийните нива, за да помогне на жените да тренират по-тежко, и по-дълго.Подтиска апетита,за да запази прием на калории нисък.

Yohimbe Дозировка за жени

Трябва ли жените да използват Yohimbe или йохимбин продукти?

 

За употреба като афродизиак при жени, университетско изследване в Тексас ,съобщава за доза  6 мг йохимбин с 6 грама аргинин ,като доста приемлив вариант.. В повечето случаи това работи в рамките на един час, но на някои жени може да се наложи да го вземат редовно в продължение на няколко седмици, преди да видят най-добрите резултати.

За изгаряне на мазнини, много жени смятат, че 10 мг на ден на стандартизиран йохимбин HCL е достатъчно, за да се постигне максимална полза с минимални странични ефекти.При различни проучвания за намаляне  на тегло ,е употребена два пъти по-висока от тази доза, но разделен на четири приема през деня.Това не означава ,че трябва и Вие да приемате по толкова,започнете както казахме по-горе с 2 таблетки по 2,5 милиграма.
За намаляване на мазнините в области, където е най трудно - бедрата, седалището и горната част на ръцете, е установено, че приема на йохимбин е особено ефективен.Тъй като екстракт от Йохимбе може да предизвика задържане на вода, не се притеснявайте ,тя изчезва един или два дни след спиране на употребата .

Йохимбин за жените е толкова ефикасен, ако не и повече, отколкото йохимбин за мъжете. Преди да започнете прием на йохимбин е необходимо да сте здрава,добре е също да се консултирате се с Вашия лекар. За  да се постигнат най-добри  резултати и изгаряне на мазнини е важно да се комбинират хранителен режим за отслабване,и естествено тренировки.

Йохимбе странични ефекти при жени



Йохимбин обикновено се понася добре, но при  дози по-високи от препоръчаните може да стигне до нежелани симптоми ката: безпокойство,безсъние,сърцебиене или повишено кръвно налягане особено при чувствителни жени.. За това е най-добре да се започне с по-малко количество  Йохимбин,примерно 2 капсули по 2.5 мг, за да видите как се чувствате, и да се увеличи постепенно, ако е необходимо. Лекари препоръчват прием на Йохимбин ,до 40 мг на ден за мъже, и 20 мг. или по-малко, са напълно достатъчни за жени. Възможни страничните ефекти от употребата на йохимбин са идентични с тези при термогенните фетбърнъри .
Както и при повечето други добавки и лекарства, никога не вземате Йохимбе по време на бременност или кърмене.Йохимбин, не е безопасен при жени със сърдечно съдови проблеми, чернодробни или бъбречни заболявания или  психично заболяване и разтройства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар